Mededeling van het bestuur:

Het bestuur heeft na lang beraad besloten om de jaarvergadering van dit jaar niet door te laten gaan op de vaste datum, de derde vrijdag in februari.

We willen waarschijnlijk wel later in het jaar een avond organiseren, daar komen we verderop in het jaar op terug, een en ander ook afhankelijk van de ontwikkelingen betreffende Covid19. De financiële cijfers zullen we vanaf half februari weer op de website publiceren.

Financieel Jaarverslag 2021

Ook in 2021 kon er vanwege de Corona maatregelen geen Jaarvergadering plaatsvinden en werd het financieel overzicht 2020 dat tijdens zo’n vergadering uitgedeeld werd op de site gepubliceerd.


Voor dit jaar is er ook nog geen zekerheid voor een jaarvergadering, dus plaatsen we het verslag van 2021 ook nu weer op de site.

Er konden twee activiteiten doorgaan n.l. de schoonmaaktocht en de afsluitende slotdag van het vaarseizoen. Daar waren geen opbrengsten van slechts een geringe kostenpost.


Enkele punten uit het verslag: in 2021 waren er 639 donateurs 10 meer dan in 2021 en het gemiddelde bedrag kwam uit € 16,44 in 2020 was het gemiddelde bedrag € 15,65 ook een mooie stijging.


De Rabo clubsupport actie in september/oktober bracht ook een hoger bedrag op dan in 2020.


De opbrengsten van het winkeltje was ook enigszins redelijk er werd hoofdzakelijk het Langedijker Bittertje en wat vlaggen en wimpels verkocht.


Het positieve exploitatiesaldo van 2021 wordt weer toegevoegd aan de algemene reserve.


Mochten er toch noch vragen zijn kunt u die mailen naar: administratie@langedijkwaterrijk.nl


Namens het bestuur


Jan van Niel

Penningmeester

Bekijk onze voorlopige evenementen kalender

Jubileumjaar

Welkom op de nieuwe website van Langedijk Waterrijk.

Langedijk Waterrijk zou dit jaar haar 25ste verjaardag vieren, met een jaar vol mooie activiteiten zoals SAIL Amsterdam en Koolsail, de uitgave van een jubileumboek en deze vernieuwde website. Helaas kan ook veel niet doorgaan. Hopelijk later in het jaar, we houden u op de hoogte.

Meld u hier aan voor het jubileumboek 25 jaar Langedijk Waterrijk

Carousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel image