Inschrijving Lichtjesavond 2024 geopend!

Dit behoeft geen verdere toelichting, al jaren een beproefd gezellig, mooi en leuk feest. 

Een deskundige jury zal uit de bonte vloot weer een terechte winnaar selecteren. Let op, de start is dit jaar om 20.00 uur… Om de motivatie voor het versieren van uw boot te verhogen zijn er geldprijzen te verdienen. Er zijn 2 prijzen voor de origineelst versierde boot, 2 prijzen voor de actueelste boot en 2 prijzen voor de jeugdboten. Iedereen mag meedoen, we hebben er dit jaar voor gekozen dat alleen donateurs mee kunnen dingen naar de prijzen. Dat hoeft geen probleem te zijn voor degene die nog geen donateur is, het lidmaatschap van onze mooie stichting is € 10,00 per jaar. U kunt zich via de website als donateur inschrijven en u kunt dan gratis meedingen naar de mooie prijzen van de lichtjesavond.

Inschrijven voor 1 september.

Opening Vaarseizoen 2024
een groot succes!

Het weer was fantastisch en het waterrijk zorgde voor veel plezier en vertier. Een bijzondere toevoeging aan dit evenement was de leuke zoektocht naar spreekwoorden in een afbeelding. De winnaar wist maar liefst 84 spreekwoorden te vinden. Van harte gefeliciteerd!

Magische beelden van Lichtjesavond 2023

Lichtjesavond was weer een groot succes! Bezoekers hebben prachtige beelden geschoten van dit bijzondere evenement. 

AG Heeremans Photography heeft ook haar lens gericht op de magie van Lichtjesavond.

Terugblik op 2023

Het afgelopen jaar heeft Langedijk Waterrijk een reeks fantastische activiteiten georganiseerd die de moeite waard zijn om even op terug te blikken. Als u nieuwsgierig bent naar alle foto's, kunt u terecht bij het kopje "Activiteiten" op onze website. Daar vindt u niet alleen foto's van dit jaar, maar ook van voorgaande jaren. Het is altijd leuk om terug te kijken en herinneringen op te halen.

Nieuwsblad gemist?

Heeft u de laatste editie van het Stichting Langedijk Waterrijk nieuwsblad niet ontvangen? Geen zorgen, wij helpen u graag! Het kan zijn dat er bezorgproblemen zijn opgetreden bij PostNL, waardoor sommige donateurs het blad niet hebben gekregen.

Om ervoor te zorgen dat u alsnog een exemplaar ontvangt, vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze redactie via redactie@langedijkwaterrijk.nl. Laat ons weten dat u het nieuwsblad hebt gemist en wij zullen er alles aan doen om het zo snel mogelijk naar u toe te sturen.

Ons doel is om iedere donateur te voorzien van interessante en informatieve artikelen over Langedijk Waterrijk. We vinden het belangrijk dat u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen en activiteiten in onze prachtige streek.

Bedankt voor uw begrip en medewerking. We kijken ernaar uit om u spoedig weer ons nieuwsblad te kunnen bezorgen!

Documentaire 

Stichting Langedijk Waterrijk kreeg in 2020 de "Martin Neesen prijs" om verhalen voor het nageslacht vast te leggen op film zodat cultuurhistorische kennis bewaard blijft. Met speciale dank aan Stichting Lief Langedijk!

Dit Docu-filmpje werd in 2023 gemaakt door Schoon Producties op basis van een PowerPoint van Nico Vader, naar aanleiding van de 130ste verjaardag van dit schip. 

https://youtu.be/UKYosXD8sxs 

Rabo ClubSupport

Namens Stichting Langedijk Waterrijk willen wij graag alle mensen bedanken die tijdens de Rabo ClubSupport op ons gestemd hebben! Jullie steun en vertrouwen zijn van onschatbare waarde voor ons.

Dankzij jullie stemmen kunnen wij ons blijven inzetten voor het behoud en de ontwikkeling van het prachtige waterrijke gebied in Langedijk. Met jullie bijdrage kunnen wij belangrijke projecten realiseren om de natuur te beschermen, recreatiemogelijkheden te verbeteren en educatieve activiteiten aan te bieden.

Jullie stemmen laten zien dat onze missie om Langedijk Waterrijk te behouden en te promoten wordt gewaardeerd. Het motiveert ons om nog harder te werken en nieuwe initiatieven te ontplooien.

We hopen dat we ook volgend jaar weer op uw stem kunnen rekenen. Samen kunnen we blijven bouwen aan een prachtig waterrijk gebied waarin mens en natuur in harmonie samenkomen.

Nogmaals hartelijk dank namens Stichting Langedijk Waterrijk!