DOCUMENTAIRE 

Stichting Langedijk Waterrijk kreeg in 2020 de "Martin Neesen prijs" om verhalen voor het nageslacht vast te leggen op film zodat cultuurhistorische kennis bewaard blijft. Met speciale dank aan Stichting Lief Langedijk!

Dit Docu-filmpje werd in 2023 gemaakt door Schoon Producties op basis van een PowerPoint van Nico Vader, naar aanleiding van de 130ste verjaardag van dit schip. 

https://youtu.be/UKYosXD8sxs 


Opening vaarseizoen 2023

Inschrijving geopend

Het is bijna zo ver! Het moment waar menig schipper en opvarenden op hebben gewacht, de feestelijke opening van het vaarseizoen 2023!

Met diverse boten varen we door ons prachtige waterrijk in combinatie met zelf meegebrachte gezelschap en versnaperingen. 

Heeft u een boot en zondag 16 april vrij? Schrijf u dan in en vaar gezellig mee. Iedereen is welkom. 

Inschrijven kan van af vandaag op onze website bij de activiteiten

Ahoy! Tot dan!

Rabo ClubSupport

Wij willen iedereen die op ons gestemd heeft tijdens de Rabo ClubSupport bedanken! En hopen dat wij volgend jaar weer op uw stem kunnen rekenen.

Namens Stichting Langedijk Waterrijk

BEDANKT!FVEN enquête over meer duurzame brandstof

vul hem svp in voor 10 maart a.s. 

Beste leden,

 

Vorig jaar is via een enquête het brandstofverbruik van ons Varend Erfgoed in kaart gebracht. Dat heeft ons enorm geholpen in het overleg met vele (overheids)instanties over verduurzaming en het behoud van onze vloot inclusief authentieke motoren.

 

We willen u nu vragen een tweede enquête in te vullen. Hiermee willen we uw ervaringen met het gebruik van GTL en HVO/Blauwe Diesel inventariseren. En we zijn benieuwd of u al dan niet in de toekomst een overstap naar een meer duurzame brandstof zou willen maken.

 

Vul de enquête svp voor 10 maart a.s. in. Door het invullen van deze enquête helpt u ons enorm bij onze gezamenlijke inspanningen om ons unieke Varend Erfgoed te behouden! 


Hartelijk dank voor uw medewerking.

Een kleine terugblik op fantastiche activiteiten van Langedijk Waterrijk, bent u nieuwsgierig naar alle foto's? Bezoek dan het kopje activiteiten. Daar vind u niet alleen de foto's van 2022 maar ook van heel wat jaren geleden, altijd leuk om terug te kijken en herinneringen op te halen.

Uw eigen foto's terug zien op de website en social media van Langedijk Waterrijk? stuur ze dan in naar onze redactie: redactie@langedijkwaterrijk.nl

Wij zien u allemaal graag terug bij onze nieuwe en bekende activiteiten in 2023. Voor nu is het vaar seizoen helaas voorbij, we kijken uit naar het nieuwe seizoen. 

Tot dan!