Activiteiten

Programma 2024

14 april Opening Vaarseizoen

We hopen op nog meer deelnemers dan het record van afgelopen jaar. Een rondje varen met een  leuke activiteit en/of verrassing.

Inschrijven voor 10 april.

20 mei Dagtocht AFGELAST

Een gezellig dagje varen, eventueel met vrienden en familie. Wie weet waar deze tocht je dit jaar brengt.

Inschrijven voor 13 mei.

12, 13 en 14 juli Vaarweekend

Vorig jaar hebben we er voor de eerste keer een 3-daagse tocht gemaakt. Wat de deelnemers goed bevallen is. We gaan dus op herhaling. Dit jaar gaan we naar de mooie stad Haarlem. We willen gaan overnachten naast de molen De Adriaan,   in de daar aanwezige passantenhaven, voorzien van een net sanitair en stroom. Je kan daar overnachten op je boot, en anders is er altijd wel een B&B in e buurt. Vrijdag heen varen, zaterdag ter plekke een rondvaart, winkelen, wat je wilt. Eventueel zaterdag een barbecue en een rondleiding in de molen, en zondag weer richting Dijk en Waard. 

Inschrijven voor 5 juli.

7 september Lichtjesavond

Dit behoeft geen verdere toelichting, al jaren een beproefd gezellig, mooi en leuk feest. 

Een deskundige jury zal uit de bonte vloot weer een terechte winnaar selecteren. Let op, de start is dit jaar om 20.00 uur…Om de motivatie voor het versieren van uw boot te verhogen zijn er geldprijzen te verdienen. Er zijn 2 prijzen voor de origineelst versierde boot, 2 prijzen voor de actueelste boot en 2 prijzen voor de jeugdboten. Iedereen mag meedoen, we hebben er dit jaar voor gekozen dat alleen donateurs mee kunnen dingen naar de prijzen. Dat hoeft geen probleem te zijn voor degene die nog geen donateur is, het lidmaatschap van onze mooie stichting is € 10,00 per jaar. U kunt zich via de website als donateur inschrijven en u kunt dan gratis meedingen naar de mooie prijzen van lichtjesavond.

Inschrijven voor 1 september

13 oktober Najaarstocht snerttocht

Alweer het einde van het seizoen, nog een keer met zijn allen eropuit. Wat zal de werkgroep nu weer voor activiteit uit de hoge hoed toveren?

Inschrijven voor 7 oktober.

2024

Opening vaarseizoen

Opening van de nieuwe vaarverbinding

Dagtocht AFGELAST

Vaarweekend

Lichtjesavond

Najaarstocht

2018

Vrijwilligersavond

Schoonmaaktocht

Najaarstocht

Gracht als beleving

Varen met reigersdaal

2015

Openingstocht

Koolsail

Schouw schuit Paul B.

Sluis tot sluis

Zingvaart

SAIL2015

Afscheid sluiswachter

Opening bruggen Broekrijk