Programma Activiteiten 2018

 

9 juni                  Gracht als Beleving

Dit organiseren we voor de 2e keer. Deze keer doen we dat rondom de Achterburggracht in Oudkarspel. Voorstellingen van 10 minuten met als inhoud dans, muziek, theater, westfriese vertellingen, etc. De akkerschuiten met de bezoekers varen van voorstelling naar voorstelling. De kosten zijn € 7,50 p.p. De opstapplaats is bij Celavie, Dorpsstraat 826, 1724 NT Oudkarspel. De start is om 18.30 uur, we beginnen dan met inschepen in de akkerschuiten. De totale duur schatten wij in op 2 à 2,5 uur.

Opgave en kaartverkoop HIER

Voor de liefhebbers bestaat er de mogelijkheid vooraf bij Celavie een Gracht als Beleving

Menu à € 15,00 te nuttigen. Dit graag vooraf bij Celavie reserveren, tel. 0226 345387.

 

14 en 15 juli       Weekend tocht

Een mooie tocht van twee dagen naar het prachtige plaatsje De Rijp. We overnachten in de passantenhaven WSV Eilandspolder. Een kleine knusse haven van alle gemakken voorzien. Een ieder dient zelf voor overnachtingspullen te zorgen, dat kan zijn: slapen op de schuit of een klein tentje neerzetten in de grasstrook (alhoewel dat officieel niet is toegestaan, heeft de havenmeester gezegd een oogje toe te knijpen). Voor diegenen die liever in een bed slapen zijn er B&B gelegenheden op loopafstand van de haven s.v.p.  dit zelf te regelen.

Inschrijven via de website tot 30 juni. Details volgen na opgave. Opgave hier

 

24 augustus        Lichtjesavond

Zet deze datum in uw agenda! Nodig deze vrijdagavond uw familie, kennissen etc. uit.

De deelnemende vaartuigen dienen net als voorgaande jaren versierd en verlicht te worden.

De altijd deskundige en onafhankelijke jury zal de vaartuigen beoordelen. Er zijn drie prijzen voor de mooiste en origineelste boten en een prijs voor de jeugdboot.

Donateurs varen gratis mee, niet donateurs betalen 5 euro, of word donateur. Details volgen in de loop van het jaar. Opgave hier

 

6 oktober           Schoonmaaktocht

Na het succes van voorgaande jaren, organiseren we weer de schoonmaaktocht. Met een aantal schuiten en vrijwilligers gaan we de vaarwegen in Langedijk schoonmaken van zwerfvuil.

Iedereen kan mee, je hoeft geen schuit te hebben. Details volgen nog. Opgave hier

 

21 oktober        Najaarstocht

Afsluiting van het vaarseizoen, met een mooi vaartochtje door Langedijk en weer een leuke activiteit….. Na afloop een gezellig samenzijn met een winterse maaltijd.

Inschrijving via de website tot 15 oktober i.v.m. de maaltijd! Opgave hier